Muszlim orvosnőt vett őrizetbe az FBI 

 

Van mire büszkének lennie Jumana Fakhruddin Nagarwala-nak: ő az első olyan muszlim orvosnő az Egyesült Államokban, akit az FBI április 12-én tiltott csiklóeltávolító műtétek végrehajtása miatt tartóztatott le. Remélhetőleg nem csupán enyje – benyjét kap az egy életre megnyomorított 6 – 8 éves gyerekek miatt. Valójában villamosszékben lenne a helye, de a polkorrekt Amerikában sajnos az igazságszolgáltatás nem mindig szolgáltat igazságot. Bízzunk benne, hogy néhány évet azért el fog tölteni a hűvösön.

Pamela Geller és Daniel Greenfield cikkei nyomán

 

Jumana Fakhruddin Nagarwala, a vallására büszke gyerekkínzó

A 44 éves, orvosnak csúfolt mészáros a Johns Hopkins Universityn szerezte diplomáját és livoniai, (Detroit egyik külső kerülete) gyógyászati intézményben, a Henry Ford kórházban szegte meg folyamatosan a hippokrateszi esküt. Mekkora meglepetés, ezen a környéken rengeteg muszlim él… Az ügy pikantériája, hogy a nyomozás folyamán kiderült: Nagarwala hivatalosan nem állt a klinika alkalmazásában, és annak sem volt semmi hivatalos nyoma, hogy ilyen beavatkozásokat végeztek volna az intézményben.

barbár műtét – modern körülmények, forr: MEMRI

[A Memri honlapján részletes, illusztrált leírás is elérhető arról, hogyan is zajlik ez a műtét, de csak erősebb idegzetű olvasóknak ajánlom ]

A kislányokat akár a távolabbi vidékekről is hozzá szállították szüleik, hogy elvégezze rajtuk az Egyesült Államok törvényei által tiltott beavatkozást. Két kislányt pl. Minnesotából hoztak Michiganba februárban. Az egyik gyerek elmondta: egy különleges, kislányoknak rendezett kirándulás meséje ürügyén kellett Detroitba utaznia, a műtétre pedig neki és társának is azért volt szüksége a felnőttek szerint, mert fájt a hasa, így onnan el kellett távolítani a baktériumokat. A másik minnesotai kislány elmondta: szülei lelkére kötötték, hogy a beavatkozást titokban kell tartania, és hogy a műtét után alig tudott járni a bokájáig sugárzó éles fájdalomtól.

A nyomozás folyamán sok más michigani kislány is képbe került, akiket szintén Nagarwala csonkított meg. A szó szoros értelmében véres valóság ellenére Kevin Swanson FBI – nyomozó rendkívül óvatosan nyilatkozott, gondosan kerülve, hogy tipikusan muszlim bűncselekménynek nevezze a történteket. „A nemiszerv -csonkítást egy bizonyos vallási és kulturális közösség néhány tagja gyakorolja. Ezek közé tartozik Nagarwala is.” -finomkodott. Azt azonban elismerte, hogy a beavatkozás célja az, hogy a közösülést fájdalmassá téve elvegyék a lányok és az asszonyok kedvét a szextől. (Daniel Greenfield, FrontpageMag)

„Egy bizonyos vallásos és kulturális közösség…Na vajon melyik ?” -teszi fel a költői kérdést Pamela Geller. A ködösítésből, eufemizálásból szokás szerint a mainstream média is kiveszi a részét. A polkorrekt lapok pl. nem a teljes nevén, hanem következetesen Jumana Nagarwalaként említik a mészárost. Így akár indiai is lehet, ami újabb kérdőjeleket jelent a vallásos identitást illetően – hívja fel a figyelmet Pamela Geller. Hiszen az indiaiak lehetnek hinduk, buddhisták…és muszlimok is. Csakhogy a teljes név Jumana Fakhruddin Nagarwala. Fakrhuddin, ahol is az utolsó szó jelentése: vallására büszke. Ugyan melyik vallásról lehet szó?

A Detroit News, amely az Al Jazeera helyi verziója is lehetne – nem átallta közzé tenni, hogy a csiklócsonkítás keresztények, zsidók és muszlimok körében egyaránt népszerű gyakorlat. Aztán mégiscsak kibújik a szög a zsákból: „Nagarwalát szerda este tartóztatták le és csütörtökön idézték a szövetségi bíróság elé. Világos ruhát és ehhez illő khimart, fátylat hordott, amely eltakarta a fejét, a nyakát és a vállait.” Ez pedig muszlim viselet.

A lesújtó következtetés szintén Pamela Geller blogján olvasható:

„ E barbár muszlim ellen érdekes módon nem tiltakozik a Nők Menete. E gonosz szokás ellen sincsenek szervezett mozgalmak. Ezzel szemben a nőmozgalmakat a sáriát támogató és rögeszmésen Izrael-ellenes Linda Sarsour, valamint Rasmeah Yousef Odeh, egy elítélt terrorista vezeti. A muzulmán bevándorlásnak „köszönhetően” a női nemiszerv csonkítás félelmetes gyakorlata rekordméreteket ölt Amerikában.”

 

 

Kapcsolódó

 

Egzotikus divat vagy lopakodó sária?

Valódi és álságos nőjogi aktivisták

Rekordméreteket ölt a csikló-csonkító műtétek száma az Egyesült Államokban” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Az iszlám életellenessége nyilvánul meg ebben is!
    Életellenes, mert Istenellenes, Istentagadó blaszfémia az iszlám!
    A Teremtés rendjét, csodáját írja felül a sátán prófétája hazug disznó perverz okádék mohamed a csonkítás által is !
    Gyűlölik az Embert, férfit és a nőt egyaránt, identitás nélküli droid a céljuk. Az iszlám mindenestöl fogva sátánista borzalom!
    Az iszlám a szexuálisan aberrált mohamed világlátását tükrözi!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva