Külföldi sajtó

 

Dzsihád 24 órában

A Breibart dzsihádfigyelő szolgálata. Legfrissebb hírek migránsokról, bűncselekményekről, terrorakciókról.

REVEALED : An Enemy Within ( Leleplezve: egy belső ellenség)

James E. Horn nyugalmazott amerikai diplomata szerint az arab nyelv tanulása kéz a kézben jár az iszlám indoktrinációval. Ugyanis, mint minden idegen nyelvet, ezt is leghatékonyabban anyanyelvi közegben lehet elsajátítani, itt azonban a térítés, a ‘dawa’, a foglalkozások árukapcsolásává válik. Így aztán nem csoda, hogy az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal arabul beszélő munkatársai között olyan sok a muzulmán. A CIA igazgatója pl. nagyon valószínű, hogy szaúd-arábiai tanulmányai alatt tért át az iszlámra.

 

Él és virul a 13 éves, “meggyilkolt” terrorista

 

Mahmúd Abbász, a Palesztin Hatóság vezetője szerint az izralei védelmi erők megölték Ahmed Manszrát, a késeléses merénylet 13 éves tettesét is . Az Ynetnewsben megjelent cikk fotói tanúsága szerint azonban a kis halott egy kórházban van, pihepuha ágyban heveri ki kalandjait, asztalkája roskadozik a finom falatoktól, sőt, még tejeskávéját is megkapta, szívószállal.

 

 

Miért nem vesz tudomást a világ az Izraelt sújtó terrorhullámról?

 

Jeruzsálemben, Tel- Avivben és gyakorlatilag egész Izrael területén több mint 150 terrortámadást hajtottak végre. Volt késelés, lövöldözés, kődobálás, autós üldözés. Arsen Ostrovsky, a Telegraph munkatársa, izraeli emberjogi ügyvéd, szintén keresi a választ: miért nem vesz tudomást a világ az Izraelt sújtó terrorhullámról. (Telegraph)

 

 

Szír válság: miért nem részesülnek a híres arab vendégszeretetből a menekültek az öböl menti államokban (IBTimes)

Reklámok