2016 március 26, Németország.

Több százan vettek részt Duisburgban a Török Nacionalisták tüntetésén. A demonstrálók a Kurd Munkáspárt (PKK) ellen és Törökország nemzeti függetlensége és szolidaritása mellett foglaltak állást. Sokan üdvözölték egymást a neofasiszta és ultranacionalista Szürke Farkasok nevű szervezet köszöntésével.

A szervezet célja egy pán- török birodalom létrehozatala, amely egyesítené a világ minden táján élő törököket és az összes ellenséges erőt eltörölné a Föld felszínéről. Felszámolandó ellenséges erőknek tartják többek között a kurdokat, zsidókat, cionistákat, örményeket, görögöket, perzsákat, a melegeket, a liberálisokat és a kommunistákat.

 

A Török Federáció a Szürke Farkasok németországi szárnya, amely egyszersmind tagja a Török Idealista Demokraták Szervezete Európai Federációjának is. A szélsőséges tömörülés tagja a törvényesen működő Európai Török Kulturális Szervezetnek is.

 

 

Németországban a Szövetségi Iroda az Alkotmány Védelmében nevű szervezet  elvileg éber figyelemmel kíséri a legapróbb fasiszta és ultranacionalista megnyilvánulásokat is és kíméletlenül lecsap az ilyen eszméket népszerűsítő szervezetekre.

 

A dolognak némiképpen ellentmond, hogy a szélsőséges nacionalizmus ilyesfajta megnyilvánulásai teljesen rendjén valók a bevándorlók részéről, hiszen, bármilyenek legyenek is indítékaik, befolyásukat egyértelműen pozitívnak tekintik. Így aztán a sajtó sem háborodott fel azon, hogy a hétköznapi „Allah Akbar”-kiáltások olyan jelszavakkal keveredtek, mint az „Újjáépítettük Németországot !” „Isten segítségével győzni fogunk.”

 

A helybéli kurdok szerveztek kisebb ellen demonstrációkat, a máskor oly harcias Antifa azonban úgy ítélte meg, hogy túlságosan veszélyes lenne szembefordulni a farkasfalkával ….

 

ford. -kk –

 

 

 

 

Kapcsolódó : 

 

Az iszlám hatása Németországra

Németország: titkolják a nyilvánosság előtt a muszlim bevándorlók által előidézett bűnözési hullámot

 

2012-es cikk: Hamburg: gyors léptekkel az első európai iszlám város címért