Kutyák tömeges gyilkolására utasította az Amerikai Egyesült Államokban élő híveit az ISIS egyik legtekintélyesebb hitszónoka legújabb fatwájában. Jóllehet a dzsihád legfontosabb feladata, hogy semmilyen áldozattól vissza nem riadva olyan sok hitetlent öljenek meg, amennyit csak lehetséges, teljes mértékben elfogadható, ha kutyáik és kölyökkutyáik tömeges legyilkolásával félemlítik meg őket – mutatott rá Turki al-Bin‘ali . Az útbaigazítást az Iszlám Állam olyan, ifjú támogatóinak szánta, akik még túlságosan fiatalok ahhoz, hogy fegyvert vásároljanak, vagy pedig attól tartanak, hogy akció közben ők is meghalhatnak.

 

A Fegyveres Erők Központi Hírszerzési Igazgatóságának Vezérkara (GRU) december 13-án arra figyelmeztette az amerikai kutyatartókat, hogy kedvenceik halálos fenyegetés célpontjává váltak. Turki al-Bin‘ali,  az Iszlám Állam egyik (ISIS/ISIL/Daesh) legtekintélyesebb hittudósa ugyanis fatwát adott ki, amely feljogosítja a terrorszervezet Amerikai Egyesült Államokban élő híveit, hogy azonnal kezdjék mészárolni a (hitetlenek) szeretett állatait.

 

 

A jelentés szerint a törvényerejű vallásjogi döntvény (fatwa), amelyet az Iszlám Állam Kalifátusánk legjelentősebb ideológiai- vallásos vezetője adott ki – aki jelenleg a bahreini haditengerészeti bázison (NSAB) tartózkodik és az Egyesült Államok védelmét élvezi – válasz arra a számos fiatal amerikai szimpatizáns kérdésére, akik támogatni szeretnék a dzsihádot, de félnek,hogy fogságba esnek vagy megölik őket- vagy túlságosan fiatalok ahhoz, hogy fegyvereket tartsanak esetleg vásároljanak.

 

 

Mint az Iszlám Állam online újságja, a Dabiq  mai száma is kiemelte, Turki al-Bin’ali azt válaszolta ezeknek az amerikai követőinek, hogy jóllehet a dzsihád legfontosabb feladata az, hogy semmilyen áldozattól nem riadva vissza olyan sok hitetlent öljenek meg/ semmisítsenek- vagy csonkítsanak meg (ateistákat, keresztényeket, zsidókat, stb) amennyit csak lehetséges, teljes mértékben elfogadható, ha kutyáik és kölyökkutyáik tömeges legyilkolásával félemlítik meg ezeket a nyugatiakat – figyelmeztetett a jelentés.

 

 

Becslések szerint az Egyesült Államokban nagyjából  70-80 millió  kutya él, így az Iszlám Államnak ez a sokkoló fatwája most olyan környezetbe juttatta a terroristákat, amelyben rengeteg célpont áll rendelkezésükre ahhoz, hogy félelmet és rettegést keltsenek az emberekben, az amerikai rendőrség pedig gyakorlatilag képtelen lesz gyorsan reagálni, hiszen nekik pillanatnyilag az emberéletek és épületek, nem pedig a házi kedvencek védelmére kell összpontosítaniuk.

 

 

A továbbiakan Turki al-Bin‘ali, az Iszlám Állam hittudósa leírást ad arról, hogy milyen kutyákat és kutyakölyköket mészárolhatnak le amerikai „hívei és támogatói” . A jelentés szerint azt tanácsolja/engedélyezi nekik, hogy csak a lakóházakban élő, nem pedig a farmokon tartott ebeket gyilkolják. Az iszlám vallásos tekintély az alábbi iratokra és idézetekre hivatkozva hirdette ki a fatwát:

 

Néhány hadísz szerint Allah megfosztja bizonyos mennyei juttatásoktól azokat, akik kutyát birtokolnak , hacsak nem azért tartják, hogy vadásszanak vele vagy őrzésre.

(Bukhari 3, #515)
“Bárki, aki kutyát tart, annak jó cselekedeteiért járó jutalma 1 kiráttal csökken naponta, hacsak nem a farm vagy a csorda őrzésesre használják a kutyát.”

Egy másik hadísz szerint:
“Az imát a kutya, a szamár és a nő semmissé teszi (ha elhalad az imádkozó emberek előtt)” (Bukhari 1, #490)

És:
“A kegyelem angyalai nem lépnek be egy olyan házba, ahol egy kutya vagy egy élőlény képe (emberé vagy állaté) van.” (Bukhari 4, #448)

(Idézetek pontos fordítása: Dzsihádfigyelő)

 

 

És hogy milyen embertelenül brutálisak az Iszlám állam terroristái azokkal szemben, akik házi kedvenceket tartanak, intő példaként szolgálhat Ramadi példája. Ebben az iraki városban, amelyet elfoglaltak, nem csak arra kezdték kényszeríteni az embereket, hogy megöljék kedvenceiket, hanem hogy meg is főzzék és meg is egyék őket– figyelmeztet a jelentés.
Jóllehet az Obama rezsim és az őt támogató fősodor- beli média továbbra is kiáll ezek mellett az iszlám szörnyetegek mellett, az új felmérések szerint a „halál-kultusznak” ezt a vallását az amerikaiaknak mindössze 17%-a támogatja,. Amennyiben pedig elkezdődik kutyáik és kutyakölykeik tömeges mészárlása, biztosra vehető, hogy ez a szám is rohamosan apadni fog- vonja le a végkövetkeztetést a jelentés.

 

 

forrás:  EuTimes

 

ford:  -kk –

Reklámok