A következő alkalommal, ha Allah is úgy akarja, a hívők által fog lesújtani a keze

Daniel Greenfield, a Shillman program újságírója, a Szabadság Központ munkatársa. A New York-i szerző írásai fő témáját az iszlám radikalizmus képviseli

A szíriai muzulmán migránsokról folytatott, már így is cinikus vita legcinikusabb mémje az az állítás, miszerint éppen olyanok, mint a zsidók a holokauszt idején. Attól eltekintve, hogy míg a szunnita muzulmánokat senki nem akarja elpusztítani, a szunnita muzulmánok a keresztények, jazidok és kurdok kiirtásával próbálkoznak.

 

godblesshitler 2

 

Ennek ellenére Obama a saját UNHCR menekültek számára kidolgozott vallási tesztjét alkalmazva, a több ezer muzulmán mellett csupán egy jazidit, 53 keresztényt fogadott be.
Ja, és van még egy probléma a hamis analógiával. A szíriaiak úgy gondolják, hogy a holokauszt nagyszerű dolog volt, amire a zsidók rászolgáltak.

 

 

A szíriai gyerekeknek azt is megtanítják, hogy a zsidók gonosz és hamis emberek, és vallásuk nem teszi őket nemzetté. A szíriai tankönyvek pozitív eseményként méltatják a holokausztot.

 

 

a SSNP logója
a SSNP logója

Ez utóbbi a Nemzeti Szocialista Oktatási Tankönyvből (“Nationalist Socialist Education Textbook”) származik . Valószínűleg némi köze van ahhoz, hogy mindkét oldal meghatározó szíriai politikai mozgalmaira, tehát a Baath pártra, a SSNP-re, a Muzulmán Testvériségre erős befolyást gyakorolt a nácizmus. Az SSNP  a Szíriai Nemzeti Szociális Párt (az egyetlen, a náci párt mintájára alakított Baath Párt mellett úgy-ahogy megtűrt, majd beolvasztott Syrian Social Nationalist Party) rövidítése, amelynek logója nagyjából egy horogkereszt.
A szíriai nebulókat egyebekre is tanítják:

 

 

Izraelben sosem laktak zsidók és Jeruzsálem sem szent a számukra…A zsidók idegen megszállók, akiket azzal vádolnak, hogy jelenlétükkel meggyalázták a szent helyet. A muzulmánok kötelessége, hogy elkergessék őket a városból.
És a terrorizmus is tényleg nagyszerű.
A gyűlölet és az intolerancia tanítása mellett a szíriai oktatási rendszer ráadásul azt is tanítja, hogy vértanúság különösen értékes cselekedet. A tankönyvek azt tanítják, hogy a mártíromság (sahada – ford. megj) az igazság, az igazságszolgáltatás és a dicsőség felé vezető út. A mártírok halálát társadalmi esküvői mulatságnak tekintik és ujjongva ünneplik. Ez a rendszer azt tanítja, hogy a mártíromság a győzelem és a felszabadulás felé vezető út.
Ennyit Szíria szekularizációjáról.

 

 

godblesshitler 3

 

Szíria náci-szimpátiájának hosszú története van, náci háborús bűnösöket rejtegetett és általában véve is tényleg náci szerű. Például amikor Assad papája egy második holokauszttal fenyegetőzött.

1986 március 8-án Assad, szíriai elnök nyíltan beszélt arról a tervéről, miszerint Szíria egy második holokausztra készül, és az ország lerohanásával teljesedne ki az “izraeli holokauszt”.    (l. A holokauszt -összeesküvés / The Holocaust Conspiracy William R. Perl, 249 old)

 

 

És nehogy azt higgyék, hogy az ellenzéki szunnita Muzulmán Testvériség aranyosabb. Íme, hogyan vélekednek  arról, hogy milyen remek dolog is volt a holokauszt.
„Mindvégig a történelem folyamán Allah olyan embereket szabadított a zsidókra, akik megbüntetik őket a korrupció miatt. Az utolsó büntetést Hitler hajtotta végre. Mindazzal, amit tett velük – annak ellenére hogy (a zsidók) eltúlozzák az ügyet – sikerült a helyükre tennie őket. Ez isteni büntetés volta számukra. A következő alkalommal, ha Allah is úgy akarja, a hívők által fog lesújtani a keze.” (Juszuf al Karadávi)

 

 

A jelenleg Katarban élő Juszuf al Karadávi a Muzulmán Testvériség mozgalom szellemi vezetője és az egész szunnita világban népszerű egyházi ember.
A szíriaiak nem olyanok, mint a zsidók voltak a holokauszt idején. Ők olyanok, mint a nácik.

 

 

forrás:  FrontpageMag

 

ford:  – kk –

 

 

 

Kapcsolódó:

 

 

A szíriaiak – egy nép, amely a terrorizmust támogatja

Miért nem hasonlíthtók a szíriai menekültek a második világháború zsidó menekültjeihez

 

 

Reklámok